Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Визначення термінів



Наведені нижче терміни вживаються у такому значенні:

2.1. Депозитарій примірників дисків для лазерних систем зчитування (далі - Депозитарій) - сховище для забезпечення зберігання примірників дисків для лазерних систем зчитування (далі - диски).

2.2. Реєстр примирників дисків (далі - Реєстр) - сукупність даних про диски, їх виробників (імпортерів), а також осіб, яким належать немайнові, майнові права на відповідні об'єкти авторського права та/або суміжних прав, що містяться на цих примірниках дисків. Реєстр є складовою частиною Депозитарію.

2.3. Реєстраційна картка - відомості, що зазначені в реєстраційній картці та довідці, які подаються виробниками (імпортерами) до Депозитарію разом із дисками для лазерних систем зчитування.

2.4. Користувач - юридична або фізична особа, яка одержує інформацію з Реєстру (далі - Користувач).

2.5. Захист інформації - сукупність організаційно-технічних заходів і правових норм для запобігання заподіянню шкоди інтересам власника інформації чи автоматизованої системи та осіб, які користуються інформацією.

2.6. Відповідальний за створення та ведення Реєстру (далі - Відповідальний) - посадова особа, що визначена для здійснення функцій, пов'язаних з обробкою, накопиченням та видачею інформації щодо дисків, які зберігаються в Депозитарії, яка призначається наказом Держпідприємництва України.

На час відсутності вказаної посадової особи (у зв'язку з хворобою) його функції виконує безпосередній керівник. У разі довготривалої відсутності посадової особи Розпорядника (відпустка, відрядження тощо) наказом Держпідприємництва України визначається інша посадова особа, що тимчасово виконує зазначені вище обов'язки.





Дата публикования: 2015-02-18; Прочитано: 170 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...