Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Організація перевірок. 2.1. Планові перевірки додержання ліцензіатом Ліцензійних умов проводяться не частіше одного разу на рік згідно з річним планом перевірок



2.1. Планові перевірки додержання ліцензіатом Ліцензійних умов проводяться не частіше одного разу на рік згідно з річним планом перевірок, який затверджується керівником органу контролю або його заступником. Річні плани перевірок органу ліцензування узгоджуються з органами контролю, ураховуючи, що планова перевірка ліцензіата проводиться не частіше одного разу на рік.

2.2. Позапланові (раптові) перевірки провадяться без попереднього повідомлення суб'єкта господарювання за письмовим зверненням до органу ліцензування про порушення ліцензіатом Ліцензійних умов або з метою перевірки виконання розпоряджень про усунення порушень Ліцензійних умов, а також у разі звернення у письмовій формі до органу ліцензування осіб, яким належать авторське право та/або суміжні права про порушення їхніх прав.

2.3. Для проведення перевірки ліцензіата орган контролю видає розпорядчий документ про створення комісії, призначення голови та членів комісії та надає голові комісії посвідчення про проведення перевірки ліцензіата (додаток 1), яке підписується керівником органу контролю (його заступником) і засвідчується печаткою.

2.4. Посвідчення реєструється в журналі обліку посвідчень на проведення перевірки ліцензіатів, сторінки якого мають бути пронумеровані, прошнуровані та скріплені печаткою, з посиланням на розпорядчий документ (додаток 2).

2.5. До участі в перевірках можуть залучатися державні інспектори з питань інтелектуальної власності (за погодженням з Державним департаментом інтелектуальної власності Міністерства освіти і науки України), фахівці центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування тощо (за відповідним погодженням).

2.6. Орган контролю повідомляє ліцензіата про проведення планової перевірки письмово (листом, факсом) або телефонограмою, зареєстрованою в установленому законодавством порядку, за десять днів до дня проведення зазначеної перевірки.

2.7. Термін проведення перевірки становить до п'яти робочих днів, але в разі великого обсягу робіт термін може бути продовжено керівником органу контролю (його заступником) на п'ять робочих днів.





Дата публикования: 2015-02-18; Прочитано: 192 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...