Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

СІД-код прес-форми. 1. Кожний СІД-код прес-форми складається з чотирьох великих літер ІFPІ, після яких зазначається чотири- або п'ятизначний код



1. Кожний СІД-код прес-форми складається з чотирьох великих літер ІFPІ, після яких зазначається чотири- або п'ятизначний код.

Останні дві цифри СІД-коду присвоюються виробником, який повинен забезпечити нанесення СІД-коду на кожну наявну в нього прес-форму, в тому числі на запасні прес-форми. Перші два або три знаки (залежно від випадку) присвоюються МОН і є унікальним ідентифікатором ліцензіата.

Наприклад, СІД-код прес-форми ІFPІ A01xx може бути виданий заявнику МОН. Знаки A01 у такій послідовності є унікальним ідентифікатором ліцензіата. У подальшому ліцензіат повинен використовувати для присвоєння СІД-коду кожній прес-формі два останніх знака. Код першої прес-форми може бути ІFPІ A0100, код другої - ІFPІ A0101 і так далі. Шляхом використання літерно-цифрових позначень, які складаються з цифр від 0 до 9 і літер латинського алфавіту від A до Z, крім літер І, O, S і Q, ліцензіат може присвоювати СІД-коди різним прес-формам.

2. СІД-код прес-форми повинен бути нанесений на дзеркальну частину кожної прес-форми таким чином, щоб він штампувався на зчитуваній або відтворюваній поверхні кожного диска в процесі виготовлення. Не можна наносити СІД-код на будь-яку деталь, що легко знімається, або на протилежний бік (штампову поверхню) диска.

3. СІД-код прес-форми повинен розміщуватися в радіусі 7,5-22 міліметри від центру диска, крім дисків високої щільності, відповідно до пунктів 8-12 цих Технічних специфікацій.

4. Знак на СІД-коді повинен бути заввишки 0,5-1 міліметр.

5. СІД-код прес-форми повинен бути нанесений на глибину 10-25 мікронів таким чином, щоб його можна було прочитати протягом усього часу використання прес-форми.

6. СІД-код прес-форми на зчитуваному або відтворюваному боці диска повинен читатися зліва направо.





Дата публикования: 2015-02-18; Прочитано: 242 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...