Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Практичне заняття №1



ВСТУП

З назви дисципліни Ви бачите, яку велику кількість різноманітних машин вивчають студенти під час навчання. Слід визначити, що перелічена техніка використовується не тільки в будівництві, а і в інших галузях, таких як, машинобудівельна, гірнича, металургійна, хімічна, харчова, у сільському господарстві та на транспорті. У перелічених галузях багато спільних технологічних процесів по транспортуванню сировини і готової продукції, механічної обробки, подрібнення, перемішування і сортування матеріалів, експлуатації промислового обладнання та транспортних засобів.


ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Практичні заняття виконуються в окремому зошиті із вказівкою назви і дати виконання заняття. У звіті необхідно вказати призначення розглянутого пристрою або деталі машин, дати коротку класифікацію, замалювати схеми й виконати розрахунки відповідно до заданих варіантів, зазначених в таблицях. Схеми варто виконувати олівцем з використанням креслярських інструментів. При виконанні практичного заняття рекомендується користуватися плакатами кафедри, підручниками і конспектом лекції.

Кожна робота повинна бути виконана студентом у повному обсязі і підписана викладачем, що веде заняття.

ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ №1





Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 177 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...