Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Translate the text into English using active vocabulary where possible. Губернатор американського штату Массачусетс Девал Патрік підписав закон про домашніх улюбленців, що регламентує їх права після смерті господарів



ШТАТ МАССАЧУСЕТС ВИЗНАВ КІШОК І СОБАК ЗАКОННИМИ СПАДКОЄМЦЯМИ ГОСПОДАРІВ

Губернатор американського штату Массачусетс Девал Патрік підписав закон про домашніх улюбленців, що регламентує їх права після смерті господарів. Закон передбачає, що кішки і собаки отримують законні права успадкування, якщо вони згадані у заповіті власників.

Господарі можуть назвати людину, якій доручають піклування над своїми домашніми улюбленцями. Піклувальник має право розпоряджатися залишеної сумою в інтересах бобиків і мурок.

Штати в США мають багату історію законодавства, що регламентує утримання домашніх тварин. В Арканзасі дозволяється тримати як домашніх вихованців не більше шести білок, лисиць, опосумів, оленів або койотів. У Колорадо введена заборона на домашнє утримання всіх видів екзотичних тварин за винятком місцевих рептилій. У Коннектикуті заборонено тримати вдома ведмедів. У Флориді в заборонений список потрапили носороги і крокодили, а на улюбленця-вовка треба отримати офіційний дозвіл. У Небрасці заборонено тримати вдома скунсів, зате в Неваді можна завести навіть слона.

6. WRITING _________________________________________________________





Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 357 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...