Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підвісна система



Підвісна система (мал.12.9) призначена для монтажу (кріплення) укладеної парашутної системи на бочку і приєднання основного і стабілізуючого куполів до верхнього поясу. Вага підвісної системи — 0,99кг.

Підвісна система складається з лямки 1, виготовленої з капронового шнура ШККТП-36-2500 і двох стрічок із пряжками 2, виготовленими з капронової стрічки ЛТКП-25-1000.

На двох кінцях лямки маються кільця 3 діаметром 52мм, за допомогою яких підвісна система приєднується до ричажного замка роз’єму, а в місцях перегину маються коушні шайби 4, за допомогою яких підвісна система приєднується до вушок верхнього поясу.

У середині 5 лямки 1 підвісної системи утворюється петля для приєднання до коушу основного купола (середина лямки відзначена поперечною зиґзаґ стрічкою).

Наконечники 6 стрічок із пряжками служать для з'єднання підвісної системи зі скобами верхнього пояса. Пряжки 7 служать для регулювання довжини стрічок при притяганні укладеної парашутної системи до днища бочки.

мал.12.9Підвісна система мал.12.10Пояса та опора бочки




Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 165 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...