Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

М'який мішок



М'який мішок (мал.10.2) призначений для розміщення і скидання в ньому СПГ-9Д. М'який мішок циліндричної форми має вантажну камеру, рукав, камеру і зйомний амортизатор.

Основні розміри подовженого м'якого мішка:

- довжина камери ……………………………………………………….. 400мм

- довжина вантажної камери…………………………………………... 1900мм

- висота амортизатора………………………………………………….. 230мм

- діаметр м'якого мішка…………………………………………………..510мм

- загальна довжина м'якого мішка………………………………………2630мм

Вантажна камера м'якого мішка виготовлена з двох шарів щільної бавовняної тканини, зовнішній - з авіазенту, внутрішній - із двунитки гладко фарбованої, із прокладкою між ними вати. Вантажна камера м'якого мішка має два дена: верхнє і нижнє. Верхнє дно вантажної камери виготовлено з двох слоїв авіазенту з фанерною прокладкою - діафрагмою. Має три отвори: два для проходу кінців кругової лямки і малого ременя й одне, кругле, для просування стола СПГ-9Д. З нижньої сторони верхнього дна вантажної камери для запобігання ствола СПГ-9Д нашитий рукав з авіазенту в два слою з прокладкою вати або поролону. Нижнє дно вантажної камери виготовлено з двох слоїв авіазенту з фанерною прокладкою - діафрагмою і прокладкою поролону.

мал.10.2 М'який мішок УПДММ-65

1 - вантажна камера,

2 - рукав,

3 – камера,

4 - зйомний амортизатор,

5 – шнур ШХБ-125

На нижньому дні вантажної камери нашите лямочне гніздо для кріплення казенної частини СПГ-9Д.

На вантажній камері мається поздовжній розріз для укладання вантажу в м'який мішок. Для більшої зручності поздовжній розріз по обидва боки закінчується поперечними розрізами зі шнуровими петлями, люверсами і клевантами для застібання поперечних розрізів.

По сторонах поздовжнього розрізу пришиті два півкільця і гачок, призначені для стягування вантажної камери шнуром - затяжкою ШХБ-125 довжиною 3,9м.

Уздовж усієї довжини вантажної камери з обох її сторін і нижнім іншому проходить кругова лямка зі стрічки ЛТК-44-1600. Кінці лямки проходять через отвори у верхньому дні вантажної камери. Довгий кінець лямки має петлю, короткий — скобу кріплення СК-002. На довгому кінці лямки пришитий шнур ШХБ-125. Кругова лямка призначена для з'єднання м'якого мішка з парашутом. До нижнього дна вантажної камери за допомогою петель і шнурів прив'язаний знімний амортизатор. Знімний амортизатор напівсферичної форми виготовлений з авіазенту і набитий ватою зі стружкою. По периметрі верхнього дна вантажної камери нашита камера для укладання парашута. Камера циліндричної форми з однієї сторони має розріз. По верхньому краї камери нашиті кільця і стягуюча петля для стягування камери.

Нижче кілець на камеру нашита: кишеня для укладання ланки розкриття і карман для укладання стабілізуючого парашута.

Планки жорсткості

П'ять планок жорсткості 2050мм (мал.10.3) в комплекті з ременями призначені для надання жорсткості м'якому мішку з упакованим у нього об'єктом. Планки жорсткості виготовляються з деревини хвойних порід. Кожна планка має шість пазів для ременів. Пази для ременів захищені металевими пластинами.

мал.10.3Планки жорсткості мал.10.4Ремені

Ремені

Шість ременів (мал.10.4) призначені для закріплення планок жорсткості на м'якому мішку з покладеним у нього об'єктом. Ремені просмикуються в пази планок, жорсткості.

Ремені виготовлені з капронової стрічки ЛТК-44-1600 або зі стрічки напив льняної 44мм міцністю 1200кг. На одному кінці мається пряжка з перемичкою. Довжина ременя — 2000мм.





Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 193 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...