Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Пояснювальна записка. Підсумкова контрольна робота



Підсумкова контрольна робота

з курсу «Міжнародні фінанси»

галузь знань 0305 «Економіка та підприємництво»

напрям підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит»

Ірпінь 201_

Завдання для контрольної роботи з навчальної дисципліни «Міжнародні фінанси» розроблені на основі робочої програми, затвердженої у 201_ р.

Кількість завдань: 15 Кількість варіантів: 25

Автори: Я.В. Белінська, д.е.н., професор

М.І. Назаров, асистент

Розглянуто і схвалено на засіданні кафедри міжнародної економіки, протокол №___ від «___»______201_р.


Пояснювальна записка

Підсумкова контрольна робота складена с метою перевірки знань студентів на основі вивченого матеріалу, їх вміння викладати матеріал логічно, стисло, використовувати практичні навички набуті під час вивчення відповідних тем курсу «Міжнародні фінанси».

Підсумкова контрольна робота з курсу включає в себе наступні теми:

- Система міжнародних фінансів;

- Валютний курс в системі міжнародних фінансів;

- Валютні ринки та валютні операції;

- Форексні валютні ринки;

- Світові валютні системи;

- Європейська валютна система;

- Міжнародні економічні організації та міжнародні фінансові інституції;

- Механізм регулювання світових фінансових потоків.

- Світовий фінансовий ринок та його інституційна структура

- Міжнародний кредитний ринок

- Міжнародний лізинг

- Ринок міжнародних інвестицій

- Особливості функціонування євроринку

- Міжнародні розрахунки

- Платіжний баланс

- Фінансові ризики

Завдання підсумкової контрольної роботи розроблені відповідно робочої програми курсу «Міжнародні фінанси» і складаються з 25 варіантів. Складність завдань кожного варіанту розрахована на студента з середнім рівнем знань.

Кожний варіант містить три теоретичних питання, два терміни та десять тестових завдань. Максимальна оцінка відповідей на всі питання, що сформульовані у варіанті, становить 50 балів. Для оцінювання завдань застосовується бальна система оцінок, яка ґрунтується на таких критеріях: кожне теоретичне питання - 10 балів, термін - 5 балів та тестове завдання - 1 бал.

За використання недозволених джерел та підказок під час написання контрольної роботи студент отримує 0 балів (без права повторного виконання).

Якщо студент не написав контрольної роботи з поважних причин (хвороба, відрядження тощо), він надає відповідні документи, які підтверджують пропуски занять після чого пише контрольну роботу у години відведені для цього згідно графіку кафедри.

Критерії оцінювання підсумкової контрольної роботи:

- 50-45 балів - «відмінно» (студент добре орієнтується у матеріалі курсу; дає чіткі, повні відповіді на поставлені запитання; вдало користується економічною та фінансовою термінологією і не допускає помилок при відповідях на тестові завдання);

- 44,5-35 балів - «добре» (студент добре орієнтується у матеріалі курсу та термінології; дає повні, чіткі відповіді на поставлені питання, допускаючи незначні помилки при відповідях на тестові завдання);

- 34,5-25 балів - «задовільно» (студент не повною мірою розкриває суть поставлених запитань, але орієнтується у матеріалі курсу та фінансових термінах, допускаючи помилки при відповідях на тестові завдання);

- 24,5-0 балів - «незадовільно» (студент не орієнтується у матеріалі курсу та допускає грубі помилки у фінансовій термінології).





Дата публикования: 2015-03-26; Прочитано: 173 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...