Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Моделювання та конфігурування схеми



Схему я склав по умові в середовищі Cisco Packet Tracer Student (рисунок 2.7), дана схема складається з 5 маршрутизатори, свічів, хостів (ПК), які з’єднані між собою за допомогою прямого кабелю.

Рисунок 2.7 – Спроектована схема віддаленого офісу

На даній схемі у мене є 12 мереж і в відповідності до таблиці розрахунків я проставляв IP – адреси на кожному хості (рисунок 2.8) та на маршрутизаторах (рисунок 2.9).

Рисунок 2.8 – Конфігурування ПК

Рисунок 2.9 - Конфігурування одного порта маршрутизатора

Після того як я завершив прописувати адреси на хостах і маршрути- заторах, я приступив до налаштовування динамічної маршрутизації прото- колом RIP.

RIP (R outing I nformation P rotocol) - один из самых простых

протоколовмаршрутизации. Применяется в небольших компьютерных сетях, позволяет маршрутизаторам динамически обновлять маршрутную информацию (направление и дальность в хопах), получая ее от соседних маршрутизаторов. Налаштування на маршрутизаторах проводиться аналогічним чином як при налаштуванні RIP.

Рисунок 2.10 - Вікно IOS Command Line Interface

Принцип налаштування EIGRP зображено в Записку А. Так я налаштовував маршрутизацію на кожному маршрутизаторі, після чого перевірив правильність своїх дій (рисунок 2.11).

Рисунок 2.11 – Результати обміну пакетами даних

2.3 - Проектування мережі диспетчерського центру (LAN 3)





Дата публикования: 2015-03-26; Прочитано: 283 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...