Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальні методичні вказівки. щодо виконання практичних робіт з дисципліни



Методичні вказівки

щодо виконання практичних робіт з дисципліни

«ОПІР МАТЕРІАЛІВ»

для студентів спеціальності 5.06010101

«Будівництво та експлуатація будівель і споруд»

Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни: "Опір матеріалів".

Підготувала Шафігуліна О.С. – викладач другої кваліфікаційної категорії Державного вищого навчального закладу «Макіївський

політехнічний коледж».

Для студентів денного відділення спеціальності 5.06010101

„Будівництво та експлуатація будівель і споруд " вищих навчальних закладів І

рівня акредитації.

Розглянуто і рекомендовано до ствердження на засіданні циклової комісії спеціальних будівельних дисциплін

Протокол № ____ від _____________

Голова ЦК ________________ О.О. Лебедєва


Загальні методичні вказівки

Програмою з дисципліни «Опір матеріалів» передбачено виконання практичних робіт з метою удосконалити теоретичні знання, отримані під час лекційних занять, а також формування практичних навичок для успішного їх використання у майбутній виробничій діяльності.

У результаті студент повинен вміти:

визначати небезпечні перерізи з точки зору міцності і жорсткості конструкції; визначати геометрічні характеристики перерізів; проводити розрахунти на міцність, жорсткість та стійкість; будувати епюри внутрішніх силових факторів.

Практичні роботи надані в послідовності тем програми і тому, повинні виконуватись поступово, по мірі вивчення матеріалу. Практичні роботи треба виконувати на аркушах А4 з штампом по формі 3 для першого аркушу і формі 4 останніх (Методичний посібник до оформлення пояснювальних записок з курсових і дипломних проектів та звітів з лабораторно-практичних робіт для студентів спеціальність 5.06010101 "Будівництво та експлуатація будинків і споруд").

Практичні роботи треба виконувати чорнилами чітко і акуратно. Необхідні схеми кресляться карандашом і у відповідному масштабі. Для поміток і зауважень викладача соблюдати інтервал між строчками і залишати на сторінках поля. Кожну роботу починати з нової сторінки. Перед оформленням робіт у папку слід ретельно перевірити усі дії, правильність підстановки величин, дотримання розмірності, правдоподібність отриманих результатів. Виконані роботи необхідно своєчасно здати. Для допуска к заліку необхідно виконати практичні роботи, захистити їх, тобто показати гарну усвідомленість і самостійність виконання.

Практичні роботи виконуються за індивідуальним завданням до кожної роботи в залежності від варіанту.

В методичних вказівках для виконання розрахунково-графічних робіт з дисципліни "Теоретична механіка" надається теоретичне обґрунтування кожної практичної роботи, порядок виконання роботи, а також приклад виконання розрахунку.





Дата публикования: 2015-03-26; Прочитано: 152 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...