Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Трансформатори (частина перша) 5 страница



4. КОНТРОЛЬНІ ЗАВДАННЯ І МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ЇХНЬОГО ВИКОНАННЯ

4.1. Загальні методичні вказівки до виконання контрольних робіт

Рішення задачі починається з викладу завдання і вихідних даних, при перерахуванні яких варто давати повну назву відповідного фізичного параметра, його умовну позначку і одиницю вимірювання. Потім викладається рішення відповідно до методичних вказівок. Спочатку записується формула, потім підставляються числові значення величин. Результат обчислення записується з вказівкою одиниць вимірювання. Необхідно приводити обґрунтування вибору шляху рішення. Кожен пункт розрахунку повинний супроводжуватися короткими, але досить зрозумілими поясненнями.

При побудові векторних діаграм, а також визначенні характеристик графічними методами варто докладно описати порядок відповідних побудов. На векторних діаграмах і графіках потрібно вказати позначення і числові значення усіх величин. Наприкінці роботи варто привести перелік використаної літератури з вказівкою авторів, назви джерела, місця видання, видавництва і року видання.

Контрольну роботу виконують в окремому зошиті. Текст роботи варто розміщати так, щоб залишалися поля шириною 30 мм для заміток викладача. Схеми, діаграми і інші графічні роботи рекомендується виконувати на міліметрівці чи папері в клітинку з дотриманням вимог ЄСКД. Графіки будують у масштабі з нанесенням усіх розрахункових точок, які потім з'єднують плавною кривою. Усі схеми, діаграми і графіки нумерують один по одному і супроводжують підрисунковими написами. Необхідно стежити за правильними позначеннями одиниць фізичних величин, рисунків, таблиць, посилань на літературні джерела.

Виконану роботу висилають для перевірки на кафедру в термін, передбачений навчальним графіком. У разі потреби виправлення роботи не допускається стирати чи заклеювати зауваження. Разом з виправленою роботою для перевірки варто представити первісний варіант із зауваженнями рецензента. При виправленні окремих зауважень допускається вклеювати аркуші з новим (виправленим) текстом.





Дата публикования: 2015-03-26; Прочитано: 245 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...