Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Назва статті



прізвище, ім’я та по батькові автора,

відомості про автора

Анотація: Текст анотації

Аннотация: Текст аннотации

Summary:

Ключові слова:

Ключевые слова:

Key words:

Посилання у тексті повинні бути заключені у квадратні дужки, в яких зазначається номер посилання і номер сторінки відповідного джерела, наприклад, [1, с. 23]. Номери посилань у тексті мають збігатися з номерами посилань у кінці тексту. Останні оформлюються у вигляді списку літератури з повним бібліографічним описом джерел. Обсяг статті 8-12 сторінок. Текст статті подається у двох примірниках.

До уваги! Автори несуть відповідальність за дотримання авторського права, точність і науковість викладених фактів, відповідність цитат, географічних та історичних назв, власних імен тощо. Зміни тексту, назви, скорочення, що не впливають на зміст статті, вносяться редколегією без узгодження з автором. Редколегія залишає за собою право на власне рецензування поданих матеріалів. Оргкомітет залишає за собою право відбору статей доповідей до участі у конференції. Матеріали, що не відповідають вимогам, не підлягають редагуванню, надруковані не будуть та авторам не повертаються. Друк та розсилка спеціального випуску університетського Вісника буде проводитися за рахунок оргвнеску.

Фінансові питання. Усі витрати, пов’язані з перебуванням учасників на конференції (проїзд, проживання) оплачуються учасниками за власний рахунок або за рахунок сторони, яка їх відряджає.

Організаційний внесок участі у VІIІ Міжнародній науково-практичній конференції складає 250 гривень. Організаційний внесок покриває витрати, пов’язані з друком Вісника та забезпечення роботи заходу.

Організаційний внесок слід надіслати до 20 жовтня 2013 року простим або поштовим переказом за такою адресою: м. Харків-22, 61022 площа Свободи, 5 «До запитання» одержувач – Радівілова Вікторія Юріївна.

Наша адреса: 61077, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6, ХНУ імені В.Н. Каразіна, Юридичний факультет.

Контактні телефони: (+380)-(57)-707-54-85 – наукова частина юридичного факультету.

Координатор оргкомітету конференції – Даньшин Максим Валерійович.

Особи, відповідальні за організаційні питання:

– Радченко Ольга Володимирівна, к.т. 063-604-69-38;

– Кірсанова Олена Миколаївна, к.т. 050-254-20-63.

Особа, відповідальна за прийом статей та реєстрацію оргвнесків - Радівілова Вікторія Юріївна, к.т. 066-452-00-79.

E-mail: [email protected]

Для участі в конференції необхідно оформити і подати не пізніше 20 жовтня 2013 року заявку за такою формою:

ЗАЯВКА





Дата публикования: 2015-02-17; Прочитано: 177 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...