Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу



1 Установа, під час створення WEB-сторінки та визначення операторів, вузли яких будуть використовуватися для підключення до мережі Інтернет, повинна керуватися законами України, іншими нормативно-правовими актами, що встановлюють вимоги з технічного захисту інформації.

2 WEB-сторінка установи може бути розміщена на власному сервері або на сервері, що є власністю оператора. Власник сервера зобов’язаний гарантувати власнику інформації рівень захисту у відповідності до вимогцього НД ТЗІ.

3Функціонування WEB-сторінки забезпечується АС, за допомого юякої здійснюється актуалізація розміщених на WEB-сторінціі нформаційних ресурсів та керування доступом до них.

Для забезпечення захисту інформації WEB-сторінки в цій АС створюється КСЗІ, що є сукупністю організаційних і інженерно-технічнихзаходів, а також програмно-апаратнихзасобів, які забезпечують захист інформації.

6 Захист інформації на всіх етапах створення та експлуатації WEB-сторінки здійснюється відповідно до розробленого установою плану захисту інформації, зміст якого визначено НД ТЗІ 1.4-001. План захисту затверджується керівником установи, а у випадку використання сервера оператора – погоджується з власником сервера.

7 Перелік інформації, призначеної для публічного розміщення на WEB-сторінці, визначається з урахуванням вимог діючого законодавства та затверджується керівником установи, що є власником WEB-сторінки.





Дата публикования: 2015-02-03; Прочитано: 938 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.01 с)...