Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Зосередження зусиль по цілях



Раптовість є основною й вирішальною умовою застосування АЗПН. Вона забезпечує захоплення ініціативи та нанесення вирішального пораження противнику в короткий термін з мінімальними втратами для себе.

Максимальне масування сил і засобів може забезпечити найбільшу ефективність застосування АЗПН, тому що сторона, що обороняється, у цьому випадку буде поставлена в найбільш складні умови. Зосередження зусиль на головних напрямках дозволяє ще більше звеличити щільність удару на цих напрямках.

Постійна та тісна взаємодія є необхідною умовою досягнення успіху у виконанні поставленого завдання. З цією метою нанесення ударів по військових об’єктах здійснюється за єдиним замислом і планом.

Безперервність дії АЗПН дозволяє впливати на противника з метою вимотування сил ППО, заборони проведення відбудовних робіт, а також підтримки високого рівня руйнувань військових об’єктів. Безперервність забезпечується підготовленістю АЗПН до нанесення ударів вночі і вдень з високою напруженістю дій авіації. Під напруженістю дій авіації розуміється мінімально встановлена кількість літако-вильотів за визначений час (добу, тиждень, місяць).

Централізоване управління всіма силами авіації дозволяє найбільш успішно застосовувати авіацію, здійснювати тісну взаємодію родів авіації та зосередження зусиль на головних напрямках.





Дата публикования: 2015-02-03; Прочитано: 271 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...