Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Лабораторна робота №3



Тема: Інтегровані структури даних, запису.

Мета роботи: придбання і закріплення навиків в роботі із записами, в інтеграції даних, в модульному програмуванні.

Завдання на роботу

Для заданої прикладної області розробити опис об'єктів цієї області. Розробити процедури, що реалізують базові операції над цими об'єктами, зокрема:

§ текстове введення-виведення (консольний і файловий);

§ присвоювання;

§ задання константних значень;

§ порівняння (не менше 2-х типів).

Підготувати файл початкових даних, що містять не менше 10 значень конкретних об'єктів.

Використовуючи процедури і описи модуля типу даних, розробити програму, що забезпечує введення початкових даних з першого файлу даних в пам'ять і зберігання їх в масиві, сортування масиву по алфавітному і по числовому параметру.

Варіанти індивідуальних завдань

Для кожної області перераховані параметри об'єкту. Серед параметрів обов'язково є ключове алфавітне поле (наприклад, прізвище), яке ідентифікує об'єкт, у кожного об'єкту є також одне або декілька числових полів, по яким вірогідні звернення до об'єкту. Набір характеристик може бути розширений і ускладнений по розсуду виконавця.





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 287 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...