Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вимоги до лабораторного обладнання і інших засобів опрацювання теми



Стенди, устаткування, прилади, інструменти, що використовуються при виконанні лабораторних робіт, повинні бути в справному стані, мати ознайомчі і попереджувальні таблиці і написи, укомплектовані інструкціями з експлуатації і безпеки праці, мати необхідні кожухи і обгороджування.

Загальними елементами лабораторної роботи являються:

організаційна частина, ввідний інструктаж, який включає в себе викладення змісту лабораторної роботи; інструктаж з техніки безпеки, отримання студентами інструкційних карт, інструментів, виконання роботи, поточний інструктаж, контроль викладача за роботою, підбиття підсумків заняття.

Для проведення лабораторних робіт можуть розроблятись інструктивні карти:

Інструктивна карта до лабораторної роботи “Вивчення карбюратора”:

1. Частково розберіть карбюратор.

2. Ознайомтесь з будовою поплавкової камери, визначте шлях, яким пальне надходить до поплавкової камери. Знайдіть поплавок, голчастий клапан, сітчастий фільтр.

3. Ознайомтесь з дією і будовою головної дозуючої системи: викрутіть і розгляньте головні жиклери, жиклери повної потужності, повітряні жиклери. Покажіть малі дифузори, великі дифузори, розпилювачі, дросельні заслінки.

4. Ознайомтесь з будовою і дією системи холостого ходу.

Знайдіть жиклери холостого ходу, гвинти якості, гвинт кількості. Покажіть шляхи повітря, палива, емульсії в системі холостого ходу.

5. Ознайомтесь з будовою і дією системи пуску. Покажіть повітряну заслінку, запобіжний клапан.

6. Ознайомтесь з будовою і дією економайзера, його приводом. Знайдіть важіль, тягу, планку, шток, клапан.

7. Ознайомтесь з будовою і дією насосу – прискорювача. Знайдіть шток, поршень, зворотний клапан, нагнітальний клапан, отвори розпилювача.

8. Ознайомтесь з призначенням обмежувача обертів колінчастого вала.

9. Складіть карбюратор.





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 246 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...