Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Ви працюєте товарознавцем в супермаркеті «Велика кишеня»



До ваших обов’язків входить: здійснювати контроль якості товарів, створювати умови для належного їх зберігання, визначати джерела надходження товарів, розробляти заходи щодо прискорення обертаємості товарів тощо. Прийміть та обґрунтуйте рішення стосовно ситуацій:

2.3. На ринку продуктів харчування значно збільшилась кількість конкурентів, один з яких розташований поруч з вашим підприємством і претендує на частку вашого ринкового сегменту. У вашого підприємства добрий фінансовий стан, високий імідж. Запропонуйте керівництву супермаркету метод конкурентної боротьби, що його доцільно застосувати. Обґрунтуйте свої пропозиції.

Ви працюєте завідувачем гастрономічного відділу супермаркету «ГІППО».

Підприємство отримало від місцевого виробника фірми «СВЛ Миколаїв» автотранспортом постачальника (без експедитора) партію ковбасних виробів. Ваші обов’язки передбачають приймання товарів, створення умов для їх належного зберігання, підготовки товарів до продажу та продаж їх населенню. З метою підвищення ефективності роботи відділу вам необхідно:

2.3. Розробити низку заходів по стимулюванню продажу гастрономічних товарів, що будуть спрямовані на кінцевих споживачів.





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 175 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...