Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Варіанти практичного завдання



Завдання
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку дитячих іграшок в Україні. Дайте характеристику виробникам даного продукту, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору товару на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку фармацевтичних товарів в Україні. Дайте характеристику виробникам даного продукту, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору товару на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку побутової техніки в Україні. Дайте характеристику виробникам даного продукту, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору товару на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку спортивних товарів в Україні. Дайте характеристику виробникам даного продукту, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору товару на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку одягу в Україні. Дайте характеристику виробникам даного продукту, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору товару на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку літератури в Україні. Дайте характеристику виробникам даного продукту, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору товару на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку взуттяв Україні. Дайте характеристику виробникам даного продукту, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору товару на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку дитячого харчування в Україні. Дайте характеристику виробникам даного продукту, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору товару на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку продовольчих товарів в Україні. Дайте характеристику виробникам даного продукту, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору товару на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку косметичних товарів в Україні. Дайте характеристику виробникам даного продукту, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору товару на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку комп’ютерної техніки в Україні. Дайте характеристику виробникам даного продукту, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору товару на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку туристичних послуг в Україні. Дайте характеристику виробникам даного продукту, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору товару на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку поліграфічних послуг в Україні. Дайте характеристику виробникам даної послуги, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору послуги на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку освітніх послуг в Україні. Дайте характеристику виробникам даної послуги, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору послуги на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку меблів в Україні. Дайте характеристику виробникам даного продукту, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору товару на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку сантехнічних товарів в Україні. Дайте характеристику виробникам даного продукту, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору товару на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку дитячого одягу в Україні. Дайте характеристику виробникам даного продукту, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору товару на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку дитячих освітніх центрів в Україні. Дайте характеристику виробникам даного продукту, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору товару на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку спиртних напоїв в Україні. Дайте характеристику виробникам даного продукту, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору товару на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку постільної білизни в Україні. Дайте характеристику виробникам даного продукту, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору товару на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку мобільних телефонів в Україні. Дайте характеристику виробникам даного продукту, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору товару на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку чоловічого одягу в Україні. Дайте характеристику виробникам даного продукту, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору товару на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку розважальних послуг в Україні. Дайте характеристику виробникам даного продукту, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору товару на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку взуття в Україні. Дайте характеристику виробникам даного продукту, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору товару на Інтернет ринку.
  За допомогою мережі Інтернет проведіть дослідження електронного ринку автомобілів та супутніх товарів в Україні. Дайте характеристику виробникам даного продукту, посередникам та споживачам. Проаналізуйте критерії вибору товару на Інтернет ринку.




Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 206 | Нарушение авторского права страницы



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...