Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Матеріали, які не відповідають зазначеним вимогам або надіслані до організаційного комітету конференції після вказаного терміну, до друку не приймаються



Тези друкуються в авторській редакції. Автори несуть відповідальність за достовірність поданої інформації.

Тези доповіді, заявку на участь у конференції
і копію квитанції (чеку) про сплату організаційного внеску учасники мають надіслати електронною поштою за адресою: [email protected] (протягом 3-х робочих днів Вам має надійти підтвердження отримання матеріалів). У разі відсутності підтвердження, продублюйте заявку ще раз. У темі листа необхідно вказати номер обраної секції і прізвище першого автора (наприклад, «Секція 12, Іванова К.П.»). У назві файлу слід вказати прізвище автора тез та номер обраної секції (12_Іванова_тези, Іванова_заявка).

У разі виникнення питань звертайтеся з 10.00 до 18.00 до відповідального секретаря конференції: Хусаінова Руслана Володимировича за тел. +38-063-945 74 99.





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 150 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...