Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Розділ 1. Загальні методичні поради



МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

до написання розрахункової роботи

з дисциплін «Економіка підприємства»

для студентів факультету

обліку і фінансів

Дніпропетровськ 2011


Методичні рекомендації до написання розрахункової робіти з дисциплін «Економіка підприємства» / Дніпропетр. держ. аграр. ун-т. – Дніпропетровськ, 2011.

Надаються методичні поради до виконання розрахункової робіти,

для студентів за напрямом підготовки:

6.030509 «Облік і аудит» (повний термін навчання)

6.030509 «Облік і аудит» (скорочений термін навчання)

денної та заочної форм навчання

Укладачі – к.е.н., доцент Самілик Т.М.

к.е.н, доцент Галаган Т.І.

Рецензенти – к.е.н., доцент Курбацька Л.М.

Затверджено на засіданні кафедри економічної теорії та економіки сільського господарства, протокол № _30_, від серпня 2011 року.

Схвалено науково-методичною радою факультету обліку і фінансів ННІЕ, протокол № _2_ від _22 вересня_2011 року.


ВСТУП

Ефективний розвиток економіки за умов ринкових відносин передбачає необхідність оволодіння глибокими теоретичними і практичними знаннями законів ринку, підготовки спеціалістів-професіоналів з бухгалтерського обліку, засвоєння ними основ і суті ринкової кон'юнктури, її динаміки, набуття досвіду створення ринкових соціально орієнтованих організаційно-виробничих структур, ринкової культури господарювання.

На сучасному етапі розвитку суспільства фахівці з обліку і аудиту, зобов'язані не тільки теоретично осмислювати, але і практично вирішувати питання впровадження економічних важелів розвитку сільського господарства.

Важливість виконання розрахункової роботи полягає у тому, що вона теоретично і практично розширює і закріплює знання з дисципліни; дозволяє оволодіти методикою наукових досліджень, що проявляється, перш за все, у підборі літератури, роботі із довідниками; розвиває навички самостійної роботи. Студенти отримують можливість вільно орієнтуватись у все більш зростаючому потоці інформації, придбають здібності проводити глибокий економічний аналіз, знаходити резерви подальшого збільшення виробництва продукції та підвищення її ефективності. Крім цього, студент повинен показати своє уміння логічно та послідовно висловлювати думку, робити правильні узагальнення, висновки та пропозиції.

Змістовно написана розрахункова робота одночасно є і початком роботи над темою дипломної роботи.


РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ПОРАДИ





Дата публикования: 2015-01-10; Прочитано: 215 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...