Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Навчання з питань охорони праці



Протягом 2013 року продовжувалось проведення навчання з питань охорони праці працівників залізниць та підприємств, підпорядкованих Укрзалізниці.

Навчання та перевірка знань працівників залізниць проводилась у навчально-методичних центрах Львівської, Одеської, Придніпровської, Південно-Західної та Південної залізниць. На Донецькій залізниці та підприємствах, підпорядкованих Укрзалізниці, навчання та перевірка знань проводилась в кабінетах охорони праці та у Донецькому інституті залізничного транспорту Української Державної академії залізничного транспорту.

Так, у вищезазначених навчально-методичних центрах протягом 12 місяців 2013 року проведено навчання та перевірку знань з питань охорони праці 5 156 працівників, у тому числі 2 964 – посадових осіб. Підготовлений та розісланий на залізниці та підприємства, підпорядковані Укрзалізниці, наказ від 29.03.2013 № 093-Ц/од «Про проведення навчання з питань охорони праці», відповідно до якого пройшли навчання і перевірку знань з питань охорони праці 52 посадові особи головних управлінь (управлінь) Укрзалізниці, 13 посадових осіб Придніпровської залізниці та 25 керівників і посадових осіб підприємств, підпорядкованих безпосередньо Укрзалізниці.

Протягом 2013 року на залізницях проведено 629 семінарів з охорони праці, у роботі яких приймали участь працівники та посадові особи залізниць.

Проведено 21 239 нарад з охорони праці, з яких 6 257 – селекторних нарад.

За порушення вимог нормативно-правових актів з охорони праці направлено і проведено позачергове навчання та перевірка знань 14 469 працівникам.





Дата публикования: 2015-01-10; Прочитано: 257 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...