Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Злочини, що посягають на встановлений порядок виготов­лення і використання документів у господарській діяльності



Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилан­ня, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених гро­шей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї: аналіз юридичних складів злочину. Незаконні дії з документа­ми на переказ, платіжними картками та іншими засобами дос­тупу до банківських рахунків: особливості об’єктивної сторони та предмета злочину. Порушення порядку випуску (емісії) та обігу цінних паперів: аналіз юридичних складів злочинів. Виго­товлення, збут та використання підроблених недержавних цінних паперів: особливості предмета та об’єктивної сторони юридичних складів злочину. Підроблення знаків поштової оп­лати і проїзних квитків: особливості предмета та об’єктивної сторони юридичного складу злочину. Незаконне виготовлен­ня, підроблення, використання або збут незаконно виготовле­них, одержаних чи підроблених марок акцизного збору чи кон­трольних марок: аналіз юридичних складів злочину.

Злочини, що посягають на встановлений порядок форму­вання та витрачання бюджетних коштів. Порушення законо­давства про бюджетну систему України, видання нормативно-правових або розпорядчих актів, які змінюють доходи і видатки бюджету всупереч встановленому законом порядку: аналіз юри­дичних складів злочинів.

Злочини, що посягають на встановлений порядок реалізації споживачам товарів і надання послуг. Випуск або реалізація недоброякісної продукції: аналіз юридичного складу злочину. Обман покупців та замовників: особливості юридичних складів злочину, відмежування від суміжних злочинів. Фальсифікація засобів вимірювання: аналіз юридичних складів злочину. Неза­конне виготовлення, збут або використання державного про­бірного клейма: особливості предмета та об’єктивної сторони юридичного складу злочину.


Злочини, що посягають на свободу господарської діяль­ності. Примушування до антиконкурентних узгоджених дій: особливості юридичних складів злочину, відмежування від су­міжних злочинів. Протидія законній господарській діяльності: форми вчинення злочину, кваліфіковані види злочину, відме­жування від вимагання та інших злочинів.

Злочини, що посягають на встановлений порядок викорис­тання засобів індивідуалізації учасників цивільного обороту, товарів, послуг та комерційної таємниці як об’єктів права інте­лектуальної власності в сфері господарської діяльності. Неза­конне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товарів: предмет злочину та особливості його об’єктивної сторони. Не­законне збирання з метою використання або використання відо­мостей, що становлять комерційну таємницю; розголошення комерційної таємниці.

Злочини, що посягають на відносини у сфері приватизації державного чи комунального майна. Незаконна приватизація державного, комунального майна: аналіз юридичних складів злочину. Незаконні дії щодо приватизаційних паперів: особли­вості предмета злочину. Недотримання особою обов’язкових умов щодо приватизації державного, комунального майна або підприємств та їх подальшого використання: аналіз юридично­го складу злочину.





Дата публикования: 2015-01-10; Прочитано: 345 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...