Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

За період___________



№ п\п Номенклатурний номер Виручка від реалізації Фактична собівартість Результат від реалізації
Разом За готову продукцію ПДВ Прибуток Збиток
               
               
               
               

8. Напишіть HTML-код сторінки так, щоб в вікні браузера відображалась фотографія вулиці Миколаєва і текст – опис цієї картинки. Для оформлення сторінки використовуйте атрибути оформлення тексту та картинки.

9. Напишіть HTML-код сторінки так, щоб в вікні браузера відображалась фотографія пам’ятника міста Миколаєва і текст – опис цієї картинки. Для оформлення сторінки використовуйте атрибути оформлення тексту та картинки.

10. Напишіть HTML-код сторінки так, щоб в вікні браузера відображалась фотографія видатної людини Миколаєва і текст – опис цієї картинки. Для оформлення сторінки використовуйте атрибути оформлення тексту та картинки.

11. Напишіть HTML-код сторінки так, щоб в вікні браузера відображалась фотографія підприємства Миколаєва і текст – опис цієї картинки. Для оформлення сторінки використовуйте атрибути оформлення тексту та картинки.

12. Напишіть HTML-код сторінки так, щоб в вікні браузера відображалась фотографія вищого навчального закладу Миколаєва і текст – опис цієї картинки. Для оформлення сторінки використовуйте атрибути оформлення тексту та картинки.

13. Напишіть HTML-код сторінки так, щоб в вікні браузера відображалась фотографія театру Миколаєва і текст – опис цієї картинки. Для оформлення сторінки використовуйте атрибути оформлення тексту та картинки.

14. Напишіть HTML-код сторінки так, щоб в вікні браузера відображалась фотографія музею Миколаєва і текст – опис цієї картинки. Для оформлення сторінки використовуйте атрибути оформлення тексту та картинки.





Дата публикования: 2015-01-04; Прочитано: 595 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...