Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оформлення посилань у тексті роботи



При написанні роботи студент повинен обов’язково посилатися на авторів і джерела,з яких запозичено матеріали або окремі результати, на ідеях і висновках яких ґрунтується дослідження. Такі посилання дають змогу відшукати документи і перевірити достовірність відомостей про їх цитування, дають необхідну інформацію про рівень наукових джерел, які використовувались, їх зміст тощо.

Посилання на літературу в тексті роботи розміщують у квадратних дужках після відповідної цитати, наприклад [12, 387]. Де "12" – це номер у списку тієї публікації, на яку посилається автор, а через кому подається номер сторінки в цій публікації, на якій розміщено цитований текст.

Орієнтований обсяг роботи

Обсяг роботи має забезпечити повний виклад результатів проведеного дослідження відповідно до визначеної мети та завдань роботи. Обов'язкові мінімальні обсяги робіт (кількість сторінок до списку літератури):

курсова робота – 30 сторінок;

бакалаврська дипломна робота – 50 сторінок;

магістерська дипломна робота – 60 сторінок.

Роботи можуть перевищувати мінімальні обсяги. Рекомендовані обсяги робіт:

курсова робота – 30-35 сторінок;

бакалаврська дипломна робота – 50-80 сторінок;

магістерська дипломна робота – 60-100 сторінок.


Попередня оцінка роботи





Дата публикования: 2015-01-04; Прочитано: 301 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...