Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Аналіз податків (зборів, відрахувань) на заробітну плату і з заробітної плати працівників



Вивчаються нормативно-законодавчі акти, що регулюють дану сферу (України і на рівні підприємства). У пункті «Аналіз нормативно-законодавчого регулювання СТВ на підприємстві» про їх коротко згадується – у даному пункті більш докладно.

Визначається перелік і ставки податків, відрахувань і зборів із заробітної плати, що сплачує підприємство і податків із заробітної плати, що сплачує працівник (підприємство утримує з виплачуваної з/п). У тому числі відрахування в ПФ, прибутковий податок, страхування на випадок безробіття й інші, у тому числі наявні тільки на даному підприємстві (наприклад медична страховка й ін.).

Аналіз керування трудовими ресурсами підприємства

Аналіз включає:

- вивчення структури керування персоналом підприємства,

- основних функцій служби чи служб керування персоналом,

- аналіз методики підбора, підготовки і перепідготовки кадрів підприємства,

- визначення ефективності діяльності існуючої структури керування персоналом і розробку пропозицій по її поліпшенню.

Припускає вивчення у взаємозв'язку усіх факторів (це типи СТВ, нормативно-законодавче регулювання, мотивація і т.д.) у сукупності, що відбивають повною мірою ефективність керування персоналом.





Дата публикования: 2015-01-10; Прочитано: 337 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...