Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Основні типи світильників та їх призначення



Групи світильників Характеристика світильників Типи світильників Призначення світильників
  Відкриті Лампа контактує безпосередньо із зовнішнім середовищем Кільцевий світильник ПМ-15; “Люцетта” Лп; глибоковипромі­нювач емальований ГЭ. Для адміністративно-конторських,громад­ських і т.п. примі­щень.
  Захищені Лампа відокремлена від зовнішнього середовища прозорою або розсіюючою оболонкою Куля молочного скла Шм; “Універсаль” із затінювачем Ум. Для адміністративно-конторських,громадських виробничих приміщень.
  Вологозахищені Корпус-патрон; світловідбивачі та інші деталі виготовлені з матеріалів, які протистоять – впливу вологи, або захищені спеціальними покриттями, що забезпечують необхідну ізоляцію струмоведучих проводів. Фарфоровий напівгерметичний Фм; промисловий ущільнений ПУ. Для промислових приміщень із виділеннями вологи та пилу.
  Пилонепроникні Лампа і патрон захищені від потрапляння в них пилу. “Універсаль” Уп-24, Уп-200; промисловий ущільнений ПУ-300; рудничний нормальний Рн-60. Для виробничих приміщень із значним виділенням пилу, диму та кіптяви.
  Вибухозахи­щені Задовільняють вимогам обмеження температури і не допускають утворення іскор. Вибухонепроникний ВЗГ-200; НОБ-300 Для виробничих вибухонебезпечних приміщень.
  Спеціальні     Придатні для роботи під водою.

Таблиця 4.2





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 1550 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...