Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Телескопічні віброізолятори серії Mna



Віброізолятори серії MNa - пружинні віброізолятори для захисту від вібрацій конденсаторів, вентиляторів, генераторів електричного струму, електричних моторів та іншого обладнання.

Віброопора складається з пружини з ресорно-пружинної сталі UNI EN 10270-1 SH, яка кріпиться спеціальними клеями до двох покришок у вигляді дисків з оцинкованої сталі, покритих термопластичним матеріалом. Кріплення віброізолятора до опорної поверхні і підвісного агрегату здійснюється болтами М8

Під навантаженням кришка віброізолятору, в слід за осіданням пружини, насувається на оболонку, що дозволяє помітно підвищити стійкість віброізолятору до дотичних сил (поривів вітру) і одночасно захищає пружину від забруднення (сольовий туман, волога тощо).

Віброізолятори розрізняються за кольором залежно від жорсткості пружного елементу (пружини); таке маркування дозволяє легко і з надійністю вибрати необхідний віброізолятор.

Віброізолятори стійкі до агресивних середовищ, і не змінюють свої властивості в діапазоні температур від -20 до +90 °С. Віброізолятори використовуються для звукової та механічної ізоляції зовнішніх конденсаторів, вентиляторів, генераторів електричного струму, електричних моторів тощо, які встановлюються на вулиці або в закритих приміщеннях, насичених сольовим туманом, несприятливими умовами.





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 160 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...