Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Охорони праці



Управління охороною праці. Служба охорони праці підприємства. Служба охорони праці об’єднання підприємств, створених за галузевим принципом. Служба охорони праці міністерства, державного комітету та інших великих об’єднань підприємств. Служба охорони праці обласних, міських та районних органів державної виконавчої влади. Відповідальність працівників служби охорони праці. Планування та фінансування робіт з охорони праці. Звітність підприємств і організацій з питань охорони праці.

Література: [1,2,3,5,8,9,10].

Тема 3. Навчання працівників з питань охорони праці

Навчання та перевірка знань працівників, посадових осіб і спеціалістів з питань охорони праці. Інструктажі з питань охорони праці. Стажування (дублювання) та допуск працівників до роботи. Забезпечення ефективності навчання з питань охорони праці.

Література: [2,3,5,9,10]

Тема 4. Соціальні та економічні питання охорони праці

Оцінка стану охорони праці на підприємстві. Пільги та компенсації за важкі та шкідливі умови праці.

Література: [1,2,3,5,6,7,9,10].

Тема 5. Травматизм та професійні захворювання. Заходи щодо їх запобігання

Розслідування нещасних нещасних випадків на виробництві. Склад комісії з рослідування та її обов’язки. Акти розслідування нещасних випадків Н-1, Н-5, НПВ

Література: [2,3,4,5,9,10].

ПЛАНИ СЕМІНАРСЬКИХ ЗАНЯТЬ

Змістовий модуль 1. Правові та організаційні питання охорони праці





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 144 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...