Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

О.Є.Федевич, канд.техн.наук, ст. викладач



Відповідальний за друк: к.т.н., доц. Ю.В. Кіт

Рецензенти: Гогіташвілі Г.Г., д. техн. наук, проф.,

Яцюк Р.А.., канд.. техн. наук, доцент


МЕТА РОБОТИ

Ознайомити студентів з постановою №1112 Кабінету Міністрів України “Про порядок розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві” від 25 серпня 2004 р.

Навчити студентів самостійно заповнювати акт форми Н-1, надати навички з послідовності ведення ходу розслідування нещасних випадків. на виробництві.

Вміти застосовувати на практиці отримані знання з курсу “Охорона праці” в ході розслідування та обліку нещасних випадків.

Порядок виконання роботи

Мета даних методичних вказівок полягає в допомозі студентам в організації самостійного вивчення матеріалів, передбачених програмою курсу. При цьому потрібно дотримуватись наступного порядку:

· отримати у викладача завдання на виконання роботи (вихідні дані про зміст та наслідки нещасного випадку);

· самостійно вивчити та законспектувати у звіті основні положення про порядок розслідування та ведення обліку нещасних випадків на виробництві Користуючись додатками 1-4 самостійно заповнити форми Н-1 та Н-5 для заданих викладачем вихідних даних.

· оформити звіт по роботі.





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 203 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...