Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Exercise 4. Translate the following sentences into English



1. Ми будемо вдячні, якщо Ви надішлете нам Вашу пропозицію щодо комп’ютера моделі ЕС 10. 2. Додаємо до листа наші останні прейскуранти.
3. Дякуємо Вам за Ваш лист від 11 вересня 2013 р., де Ви просите повідомити усі подробиці щодо вартості і умов поставки. 4. Із задоволенням повідомляємо Вас, що ми внесли деякі зміни до конструкції механізму. 5. У додаток до нашого листа від 1 вересня 2013 р. ми повідомляємо Вам, що пан Петренко, директор нашої фірми, прибуде у Київ 25 вересня і зможе відвідати Вашу виставку. 6. Сподіваємося, що наведена вище інформація буде для Вас корисною. 7. Ми можемо запропонувати Вам три компресори вартістю ХХХ кожний. Ціна включає упаковку. 8. Ми сподіваємося, що верстати високої якості мають відмінні технічні характеристики і є надійними в експлуатації. 9. Ми раді представити Вам нашу пропозицію на нову модель реографу. 10. Наша пропозиція є дійсною протягом 60 днів від дати цього листа. 11. Відповідно до Вашого запиту ми додаємо до листа каталог, де міститься додаткова інформація про наше обладнання. 12. Платіж потрібно здійснити протягом 10 днів після отримання таких відвантажувальних документів: рахунка-фактури, коносаменту та пакувального лита. 13. Продавець повідомив, що вони мають невеликий резерв запасних частин, і тому вони рекомендують нам без зволікань розмістити у них замовлення. 14. Будьте ласкаві повідомити нам зручну для Вас дату зустрічі.





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 301 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...