Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Карта самостійної роботи студента. З науки «маркетингове ціноутворення»



з науки «Маркетингове ціноутворення»

для студентів напряму підготовки 6507 «Маркетинг»

галузі знань «Економіка та підприємництво»

Денна форма навчання

№семінарського (практичного, лабораторного) заняття Форма самостійної роботи студента Види семінарських (практичних, лабораторних) занять Максимальна кількість балів
За систематичність і активність роботи на семінарських (практичних, лабораторних) заняттях
Змістовий модуль №1
1 (тема 1) Попередня підготовка з визначених питань:сучасного маркетингового ціноутворення, впливу цін на основні показники діяльності підприємства на ринку тощо. Семінар-розгорнута бесіда з актуальних проблемних питань маркетингового ціноутворення.    
2 (теми 1-2) Опрацювання рекомендованих наукових статей з проблематики використання маркетингового підходу до ціноутворення у практичній діяльності вітчизняних і зарубіжних підприємств Аналіз та обговорення рекомендованих наукових статей.  
3 (тема 2) Аналіз ситуаційної вправи та підготовка аналітичної записки.   Робота в міні-групах, обговорення, презентація отриманих результатів в аудиторії, дискусія.  
4 (тема 3) Лабораторна робота №1 Обговорення результатів лабораторної роботи №1.  
5 (теми 3-4) Розв’язання кейсу з формування маркетингової цінової політики реального підприємства. Робота в міні-групах і обговорення, презентація отриманих результатів в аудиторії, дискусія.  
6 (тема 4) Лабораторна робота №2 Обговорення результатів лабораторної роботи №2.  
7 (тема 5) Розв’язання задач.   Семінар-розв’язання проблемних завдань  
8 (тема 5) Лабораторна робота №3 Обговорення результатів лабораторної роботи №3  
9 (тема 6) Аналіз та обговорення наукових статей з проблематики семінарського заняття Аналіз та обговорення рекомендованих наукових статей. Наукова дискусія.  
10 (тема 6) Розв’язання задач.   Підготовка до модульної контрольної роботи №1 Семінар-розв’язання проблемних завдань. Написання модульної контрольної роботи №1    
Змістовий модуль №2
11 (тема 7) Розв’язання ситуаційних вправ та підготовка аналітичної записки. Робота в міні-групах, обговорення, презентація отриманих результатів в аудиторії, дискусія.  
12 (тема 7) Розв’язання задач. Опрацювання теоретичних основ прослуханого лекційного матеріалу Семінар-розв’язання проблемних завдань. Дискусія з елементами аналізу  
13 (тема 8) Підготовка навчального проекту: Розробленої в міні-групах цінової стратегії для обраного товару на певному територіальному ринку Презентація навчального проекту: розробленої в міні-групах цінової стратегії; обговорення.  
14 (тема 8) Лабораторна робота №4 Обговорення результатів лабораторної роботи №4  
15 (тема 9) Розв’язання ситуаційних вправ та підготовка аналітичної записки. Робота в малих творчих групах, обговорення міні-кейсів, презентація отриманих результатів, дискусія.  
16 (тема 9) Опрацювання теоретичних основ прослуханого лекційного матеріалу Дискусія з елементами аналізу  
17 (тема 10) Аналіз міні-кейсів та підготовка аналітичної записки. Обговорення актуальних практичних прикладів тактичного ціноутворення.  
18 (тема 10) Опрацювання теоретичних основ прослуханого лекційного матеріалу Дискусія з елементами аналізу  
19 (тема 11) Проведення міні-дослідження кон’юнктури ринку для обраного товару. Презентація в аудиторії результатів проведеного дослідження. Обговорення.  
20 (теми 11-12) Лабораторна робота №5   Підготовка до модульної контрольної роботи №2 Обговорення результатів лабораторної роботи №5 Написання модульної контрольної роботи №2    
21 (тема 12) Розв’язання ситуаційних вправ та підготовка аналітичної записки. Обговорення актуальних практичних прикладів ціноутворення в різних сферах.    
Усього балів за роботу на семінарських (практичних, лабораторних) заняттях  
За виконання модульних (контрольних) завдань
Модуль №1 Написання модульної контрольної роботи  
Модуль №2 Написання модульної контрольної роботи  
Усього балів за модульний контроль  
За виконання індивідуальних завдань*
Види індивідуальних завдань (вибіркових)
1. Аналітичний (критичний) огляд наукових публікацій за заданою тематикою  
2. Написання реферату (есе)  
3. Аналітичний звіт власних наукових досліджень за відповідною тематикою  
4. Пошук, підбір та огляд джерел за заданою тематикою  
5. Підготовка презентації за заданою тематикою  
6. Виконання завдань в рамках дослідницьких проектів кафедри (факультету)  
7. Переклад літературних джерел іншомовного походження за заданою проблематикою  
Усього балів за виконання індивідуальних завдань  
Разом балів за СРС  

* За рішенням кафедри студентам, які брали участь у позанавчальній науковій діяльності — участь у конференції, підготовці наукових публікацій тощо — можуть присуджуватись додаткові бали за поточну успішність, але не більше 10 балів.


6.2. Карта самостійної роботи студента (заочна форма навчання)





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 442 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...