Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Затверджено

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

”ЛЬВІВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА”

 
 

НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК

з навчальної дисципліни

“МЕДИЧНА БОТАНІКА”

для студентів базового напряму 6.120201 “Фармація”

Затверджено

на засіданні кафедри ТБСФБ

Протокол № від

Львів 2013

     
 
 
   

Методичні вказівки з навчальної дисципліни “Медична ботаніка” для студентів базового напряму 6.120201 “Фармація” /Упорядники: Стадницька Н.Є., Губицька І.І., Новіков В.П. – видавництво кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Національного університету „Львівська політехніка”.- 2013.- 40 с.


Упорядники: Стадницька Н.Є., к.х.н., доц.

Губицька І.І., к.х.н., доц.

Новіков В.П., д.х.н., проф.

Рецензенти: Лубенець В.І., д.х.н., проф.

Відповідальний за випуск: Новіков В.П., д.х.н., проф.


ВСТУП

Список програмних рослин укладений відповідно до навчальної програми з дисципліни «Медична ботаніка» для студентів базового напряму 6.120201 «Фармація». В список включені рослини, що вивчаються в лекційному курсі, під час практичних занять та винесені на самостійне вивчення студентами. Знання окремих рослин та приналежність їх до відповідних родин необхідне студентам також при вивченні навчальної дисципліни «Фармакогнозія». Посібник охоплює всі види рослин, які розглядаються у розділі «Систематика рослин». Згідно робочої навчальної програми з курсу, знання цього матеріалу оцінюється як частина поточного контролю, що входить до модульного контролю №2.

Посібник вміщує типові фотографії рослин, що дозволить студентам уникнути непорозумінь при використанні інтернет- джерел для розпізнавання певних видів рослин. Для успішної самопідготовки до занять студенти можуть скористатися герботекою кафедри, яка забезпечує їх колекціями гербарних взірців.


Дата публикования: 2015-01-04; Прочитано: 198 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...