Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тема 8. Комунікації банківських продуктів



Поняття комунікаційної політики комерційного банку та її інструменти. Класифікація комунікацій банку за ознакою мети. Банківський імідж, стратегія його формування. Особистий продаж банківських послуг і використання індивідуальних каналів спілкування (комунікацій) комерційного банку з клієнтом. Реклама банківських послуг як головний засіб наявних комунікацій комерційного банку. Форми банківської реклами та їх еволюція. Ефективність реклами банківських послуг. Реклама комерційного банку як така, що повинна сформувати сприятливий його імідж. Групування банківської реклами залежно від конкретних цілей рекламної компанії комерційного банку: реклама, що має мету ознайомлення з банком і сферою його діяльності; експансивна реклама; стабілізаційна реклама; обмежувальна реклама. Поняття стимулювання збуту банківських послуг та фор­ми цього стимулювання. Інструменти стимулювання збуту банківських послуг: підготовка, тренінг, мотивація співробітників банку; облаштування банківських приміщень, зручних для клієнтів; постачання приміщень для клієнтів банку необхідними інфор­маційними матеріалами. Робота комерційного банку з громадськістю, добродійність комерційного банку. Кризові комунікації. Комунікації із ЗМІ. Планування комунікаційних звернень та їх інструментів.





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 178 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...