Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Розв’яжіть письмово проблемні ситуації (шкала 0-6-8-10 балів)



5. Розробіть макет анкети для телефонного опитування на тему: «Визначення ключових факторів, які впливають на вибір клієнтами послуг комерційного банку». Прокоментуйте

6. Вас запросили на Правління банку з приводу призначення керівником філіалу, що має бути створений. На цей час Ви працюєте аудитором філіалів.

На зустріч з керівництвом Вам слід прибути з пропозиціями щодо програми розвитку філіалу, включаючи вихід на цільові рів­ні залучення депозитів та кількості рахунків, а також розташування офісу. Керівництво встановлює межу чисельності персоналу Вашого філіалу, лімітує витрати на розвиток бізнесу. В цьому місті вже активно працюють філіали 5 великих банків. В місті проживає 350 тис. населення, розташовано 5 великих підприємств з чисельністю працюючих 25 тис. чол. Безробіття становитиме 5 %, кількість домогосподарств — 100 тис. В місті є 3 ВНЗ та 1 технікум.

Завдання: На якому сегменті клієнтів Ви зосередитися? Яким чином Ви проведете презентацію свого філіалу? Від яких підрозділів банку Ви хочете одержати додаткову інформацію для розробки бізнес-плану? Як Ви плануєте координувати розвиток свого філіалу та інших каналів доставки продуктів?

2.6.3.2 Зразок екзаменаційного білета (заочна форма)





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 178 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...