Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Методичні рекомендації та завдання



до виконання контрольних робіт

для студентів заочної форми навчання

напряму підготовки 6.030509 “Облік і аудит”

Затверджено на засіданні кафедри обліку та аналізу

Протокол №1 від 29.08.2014р.

Львів – 2014


“Облік у бюджетних установах”: методичні рекомендації та завдання до виконання контрольних робіт длястудентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.030509 “Облік і аудит” / Укл.: О.С. Височан, О.О. Височан, В.В. Гик, І.В. Луцюк – Львів: Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2014. – 42 с.

Укладачі Височан О.С., канд. екон. наук, доц., Височан О.О., канд. екон. наук, ст. викл. Гик В.В., асист. Луцюк І.В., асист.
Відповідальний за випуск   Чубай В.М., канд. екон. наук, доц.
Рецензенти   Скибінський О.С., канд. екон. наук, доц. Шквір В.Д., канд. екон. наук, доц.

ВСТУП

Контрольна робота є однією з форм підтвердження студентом своїх теоретичних знань, вмінь використовувати ситуаційні та практичні завдання, і виконується студентом у бібліотеці. Завдання контрольної роботи охоплюють усі теми навчальної робочої програми з дисципліни “Облік у бюджетних установах”.

Метою написання контрольних робіт є набуття студентами прийомів і вмінь самостійного поглиблення і закріплення практичних навичок обліково-аналітичної роботи на окремих ділянках бюджетного обліку. Студенти повинні правильно і раціонально розв’язувати облікові задачі, що постійно постають перед бухгалтерами установ і організацій, що фінансуються з Державного бюджету, з метою забезпечення додаткового об’єму знань для майбутньої професійної діяльності.

Основними завданнями виконання контрольної роботи № 1 є закріплення теоретичних знань і набуття вміння аналізувати процес відображення в бухгалтерському обліку доходів і видатків загального і спеціального фондів та фінансово-розрахункових операцій.

Завданнями виконання контрольної роботи № 2 є закріплення теоретичних знань і набуття вміння аналізувати процес відображення господарських операцій за такими ділянками обліку: розрахунки із заробітної плати, страхування і стипендії; основні засоби та нематеріальні активи; запаси; виробничі витрати; власний капітал; фонди та результати виконання кошторису.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 193 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...