Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оголошення/анонс



Оголошення — офіційне повідомлення, оповіщення, інформація про масовий захід: про час і зміст проведення нарад, засідань, зборів; про виконання якоїсь роботи; про можливість обійняти вакантну посаду через участь у конкурсі; про час проведення концерту, конкурсу, цікавої й важливої зустрічі; про захист дипломної роботи чи дисертації на здобуття вченого ступеня; про підприємницьку діяльність тощо.

Текст оголошення формулюється коротко й точно в усній (по радіо, телебаченню; екстрені оголошення — інколи по селекторному зв'язку) чи письмовій формах. В оголошенні після заголовка зазначають час, дату, місце проведення заходу, його назву, порядок денний, якщо це засідання; за необхідності вказують адресу та способи проїзду.

Анонс (фр. annonce) — попереднє оголошення про майбутні заплановані гастролі, спектаклі, концерти, художні виставки. Анонсовані усні повідомлення найчастіше роблять по радіо, письмові — у газетах, на мальовничо оформлених афішах. Оголошення (анонс) підписують від імені організації, яка проводить захід.

До словника ділової людини

вдатися до правових (примусових) заходів примусові заходи

вжити належних заходів заборонний, виправний, винятковий захід

вжиті заходи захід адміністративного впливу

запобіжні заходи заходи дисциплінарні

повідомити про вжиті заходи громадські, оперативні, примусові,

заходи до припинення профілактичні, надзвичайні заходи

продумані (доцільні) заходи

Зразок





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 293 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...