Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Розділ 6. Підтвердженя підсумків виробничої практики з менеджменту



Підведення підсумків (захист) практики у формі співбесіди із студентами за програмою практики і оцінюється керівником практики від вузу у балах протягом першого тижня, що починається після закінчення практики, на кафедрі бізнес-адміністрування та менеджменту зовнішньоекономічної діяльності після перевірки поданих студентом щоденника, Звіту про проходження практики, а також відгуку керівника від бази практики про результати проходження практики.

Порядок, терміни виконання розділів Звіту встановлюються в залежності від тематичного плану виробничої практики у визначені терміни:

- консультації з керівниками практики можуть проводитись аудиторно та дистанційно з використанням системи WEB – студента, або електронною поштою.

- розділи звіту надсилаються керівникам практики на електронну пошту;

- у разі затримки термінів здачі розділів більше ніж на тиждень, робота може бути розглянута лише за дозволом декана або завідуючого кафедрою.

До складу комісії включаються керівник практики від навчального закладу та провідні викладачі кафедри бізнес-адміністрування та менеджменту зовнішньоекономічної діяльності. Отримані бали за практику вносяться у відомість обліку успішності та індивідуальний навчальний план студента та засвідчується підписами членів комісії.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 318 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...