Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тема 17. Злочини у сфері господарської діяльності



Поняття та види злочинів у сфері господарської діяльності Злочини у сфері кредитно-фінансової, банківської і бюджетної системи їх поняття та ознаки. Визначення місця складів цих злочинів у системі Особливої частини Кримінального кодексу України. Місце цих злочинів у структурі злочинності. Соціальна обумовленість вставлення кримінальної відповідальності за діяння, віднесені до цієї групи злочинів. Види злочинів у цій сфері, їх загальна характеристика. Кримінальна відповідальність за злочини у сфері кредитно-фінансової, банківської і бюджетної системи та форми її реалізації. Злочини у сфері підприємництва, конкурентних відносин та іншої діяльності господарюючих суб’єктів, їх поняття та ознаки. Місце цих злочинів у структурі злочинності та соціальна обумовленість вставлення кримінальної відповідальності за їх вчинення. Кримінальна відповідальність за злочини у сфері підприємництва, конкурентних відносин та іншої діяльності господарюючих суб’єктів та форми реалізації. Злочини к сфері банкрутства, їх поняття та ознаки. Місце цих злочинів у структурі злочинності та соціальна обумовленість вставлення кримінальної відповідальності за їх вчинення. Кримінальна відповідальність за злочини у сфері банкрутства та форми її реалізації. Злочини у сфері використання фінансових ресурсів та обігу цінних паперів, їх поняття та ознаки. Місце цих злочинів у структурі злочинності та соціальна обумовленість їх криміналізації. Кримінальна відповідальність за злочини у сфері використання фінансових ресурсів та обігу цінних паперів та форми її реалізації. Злочини у сфері приватизації державного та комунального майна, їх поняття та ознаки. Місце цих злочинів і структурі злочинності. Соціальна обумовленість встановлення кримінальної відповідальності за злочини у сфері приватизації. Кримінальна відповідальність за злочини у сфері приватизації державного та комунального майна та форми її реалізації.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 296 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...