Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Основні тези для підготовки до теми № 25



У першому питанні звернути увагу на два основні принципи: національна єдність та взаємодовіра між націями. Різновиди та роль етнонаціональних спільностей у політичному житті суспільства.

У другому питанні розкрити мету, основні завдання та принципи етнонаціональної політики (розповсюдження і пропаганда знань про історію, культуру, звичаї, традиції етносу, утвердження міжетнічних стосунків).

У третьому питанні проаналізувати характер етнонаціонального процесу та специфіку його вияву в українському суспільстві.

Тема 26 Соціальна політика в СРСР, країнах світу та Україні

1. Теорія і практика соціальної політики в СРСР. Еволюція соціальної політики в розвинутих країнах Заходу.

2. Міжнародні стандарти та діючі моделі соціальної політики в країнах світу.

3. Суть і напрями соціальної політики в Україні.

Література: [ 5, 9, 19, 23, 24, 28, 45].

Основні тези для підготовки до теми № 26

У першому питанні порівняти особливості соціальної політики в СРСР та країнах світу, звернути увагу на її трансформацію в ХХ ст.

У другому питанні проаналізувати соціальні моделі в країнах Заходу.

У третьому питанні розкрити відповідність міжнародним соціальним стандартам соціальної політики сучасної України, існуючі проблеми та можливі шляхи їх розв`язання.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 178 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...