Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Висновки. У висновках викладають найважливіші наукові та практичні результати досліджень, проведених студентом



У висновках викладають найважливіші наукові та практичні результати досліджень, проведених студентом. Висновки містять формулювання розв'язаної наукової проблеми (задачі); її значення для науки і практики; рекомендації щодо наукового та практичного використання здобутих результатів. На початку висновків оцінюють стан питання, далі розкривають методи вирішення поставлених у курсовій роботі проблем, результати їх практичного аналізу, формулюють практичні рекомендації, розроблені для базового підприємства.

У висновках викладають основні підсумки кожного параграфу курсової роботи і пропозиції, спрямовані на вдосконалення організації обліку на базовому підприємстві, зокрема, пропозиції щодо удосконалення документування операцій з руху основних засобів, документообігу, побудови аналітичного і синтетичного обліку, у тому числі в умовах застосування сучасних комп’ютерних технологій. Крім того, у висновках роботи відображають й інші пропозиції, рекомендації автора, спрямовані на удосконалення організації облікового процесу або роботи апарату бухгалтерії з обліку основних засобів.

Обсяг висновків 5 сторінок рукописного тексту (3 сторінки при друкуванні курсової роботи з використанням шрифтів текстового редактора Word розміру 14 з полуторним міжрядковим інтервалом).





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 265 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.01 с)...