Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Облік безоплатного і пільгового відпуску лікарських засобів



Провізор, приймаючи пільгові рецепти, таксує їх за повного вартістю і реєструє в окремому рецептурному журналі і додатково в реєстрі рецептів. У реєстр вносять номер по порядку, номер рецепта, прізвище хворого, вартість відпущених медикаментів, суму, заплачену хворим (50 %), суму, яка підлягає оплаті ЛПЗ. Реєстр заповнюється у двох примірниках, на підставі одного з них виписується рахунок, який передається або в місцеві органи (для оплати ліків, відпущених ІВВ), або в лікувально-профілактичні заклади. Інший примірник залишається з рецептами в аптеці. Реєстри складаються окремо для кожної категорії хворих і кожної установи. Виписаний лікувально-профілактичному закладу рахунок реєструється в реєстрі виписаних рахунків, а сума, запла­чена готівкою, - в реєстрі роздрібних оборотів (рис. 12.5).





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 977 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...