Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Умови завдань для практичного виконання. Завдання 1. Визначити кількісний обсяг замовлення па бронхікум сироп 100 мл за умови, що залишок на день поставки складає три флакони



Завдання 1. Визначити кількісний обсяг замовлення па бронхікум сироп 100 мл за умови, що залишок на день поставки складає три флакони, середньоденний попит - два флакони, перевірка запасів здійснюється один раз у три дні, період отримання замов­лення - один день, резервний запас відповідає середньоденному попиту.

Завдання 2. Визначити кількісний обсяг замовлення на свічки Реліф № 12 за умови, що кожних шість днів здійснюється перевірка товарних запасів і оформлення замов­лення, ще три дні йде на отримання замовлення і за розрахунками щоденно продається п'ять упаковок препарату, середньоквадратичне відхилення щоденних продажів стано­вить 0,24, залишок на день поставки прогнозовано - п'ять упаковок свічок.

Завдання 3. Встановити можливість приймання лікарських препаратів 1 червня 2008 року аптечним складом від фірм-виробників з урахуванням залишкового терміну

придатності. Врахувати, що згідно з угодою між виробником та аптечним складом діють Особливі умови поставки медичної продукції.

Висновок про можливість приймання лікарських засобів з урахуванням залишкових термінів зберігання

№ з/п Назва лікарського засобу, форма випуску, доза Заводська серія Термін придатності Результат прийому
за АНД* залишковий
в місяцях в %
  Глюкоза, кг   5 років      
  Етамбутол, табл. 0,4№ 50   5 років      
  Етіотраст для ін'єкцій, р-н д/ін. 3 мл амп., № 10   2 роки      
  Колдфлю, табл. № 4   3 роки      
  Пілокарпіну гідрохлорид, кр.оч. 1 % фл. 10 мл   2 роки      
  Продеїн ЗО, табл. № 10   5 рокіїі      
  Рєліф, суп., № 12   2 роки      
  Тазепам, табл. 10 мг, № 50   3 роки      
  Трава череди,пачка 50 г   2 роки      
  Фосфалюгель, гель пакет 16 г, № 20   3 роки      
* АНД - аналітична нормативна документація

Завдання 4. Визначити роздрібну ціну двох лікарських засобів при їх реалізації населенню і комунікальному лікувально-профілактичному закладу.

Визначення роздрібної ціни для лікарських засобів





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 1615 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...