Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок виконання контрольної роботи та вимоги до її оформлення



Робочою програмою з дисципліни «Політологія» передбачається виконання контрольної роботи студентами заочної форми навчання.

Контрольна робота, як важлива форма навчального процесу, повинна навчити студентів-заочників самостійному узагальненню та письмовому викладанню основної думки опрацьованих літературних джерел, першоджерел, а також показує глибину засвоєння студентом курсу дисципліни, як він уміє самостійно вивчати окремі питання в рамках вибраної теми.

Практичний матеріал, що використовується в роботі, повинен бути представлений у формі таблиць, схем, графіків. Таким чином, він має бути логічним продовженням викладених теоретичних положень, слугувати основою для відповідних висновків.

Контрольна робота виступає як засіб самостійного надбання і поглиблення знань студента, а також як форма самоконтролю і контролю навчання студента з боку циклової комісії.

Структурно контрольна робота складається з розгляду двох теоретичних питань.

При написанні контрольної роботи не можна обмежуватися лише матеріалом підручника. Потрібно ознайомитися з нормативними актами з обраної теми, підібрати наукову літературу та ознайомитися з публікаціями в періодичних виданнях за останні п’ять років.

Якщо студент правильно усвідомив логіку теми, то основні питання будуть складати єдину цілісну систему, яка за своєю суттю і буде планом контрольної роботи. У тексті роботи питання плану повинні бути обов’язково виділені. Виклад матеріалу повинен бути з посиланнями на джерела використаної літератури (в квадратних дужках […]), не допускати повторів.

Контрольна робота повинна бути належним чином оформлена. На титульному аркуші необхідно вказати дисципліну, з якої виконана контрольна робота; група, номер залікової книжки, прізвище та ініціали студента (додаток А).

Список використаної літератури повинен містити не менше п’яти джерел.

Робота виконується в друкованому вигляді в межах 10 – 15 сторінок формату А-4, виконаних шрифтом Times New Roman, розмір шрифту 14 пт, з міжрядковим інтервалом 1,5, текст вирівнюється по ширині сторінки, заголовки – по центру.

Готову контрольну роботу студент здає завідуючому відділенням не пізніше, ніж за два тижні до початку екзаменаційної сесії на перевірку. У разі негативної оцінки робота повертається на доопрацювання, після чого повторно подається на перевірку.

До здачі ПМК з дисципліні «Політологія» студент допускається лише за умови отримання позитивної оцінки за виконану контрольну роботу.






Дата публикования: 2014-12-10; Прочитано: 332 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...