Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вказівки до виконання контрольних робіт



Вказівки до виконання контрольних робіт

Відповідно до навчального плану з даної дисципліни студенти виконують контрольну роботу, мета якої - закріплення та перевірка знань, набутих студентами в процесі самостійного вивчення матеріалу. Контрольна робота сприяє поглибленому вивченню важливих методичних питань статистики, набуттю практичних навичок у розрахунках і аналізі статистичних показників.

Контрольна робота виконується за варіантами відповідно до початкової літери прізвища студента і подається у встановлений графіком термін.

Під час виконання контрольної роботи слід додержуватись таких правил:

1/ вказати варіант у зошиті і на лицьовому бланку роботи;

2/ перед рішенням задачі привести її зміст, представити докладне рішення задачі з відповідними статистичними формулами, докладними розрахунками і короткими поясненнями;

3/ супроводжувати результати рішення задач статистичними таблицями, які мають бути грамотно оформлені;

4/ перевіряти правильність застосування методу рішення задач;

5/ проаналізувати розраховані дані з урахуванням економічного змісту показників;

6/ в кінці контрольної роботи навести перелік використаних джерел.

Контрольна робота, яку виконано не за своїм варіантом, не зараховується. Студенти, які не одержали залік по контрольній роботі, не допускаються до заліку.


ВАРИАНТ ПЕРШИЙ





Дата публикования: 2014-12-10; Прочитано: 213 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...