Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

III.Цілі розвитку особистості



Пізнання законів та закономірностей народонаселення на різних ступенях людської історії, аналіз сучасних проблем народонаселення, виявлення шляхів їх вирішення та значимість вивчення демографічних процесів для системи охорони здоров’я.

3. Mіждисциплінарна інтеграція)

Дисципліни Знати Вміти
  Попередні (забезпечуючі)
  1. Соціологія
  2. Загальна гігієна
 
Оцінити та застосовувати демографічні показники у галузі охорони здоров’я. Аналізувати демографічну ситуацію і стратегічне планування розвитку охорони здоров’я
  Наступні (забезпечувані)
  1. Організація охорони здоров’я.
  2. Економіка охорони здоров’я
  3. Клінічна епідеміологія
  4. Економіка охорони здоров’я.
  5. Маркетинг та менеджмент охорони здоров’я.
 
Заповнити облікову медичну документацію з приводу випадку смерті. Ідентифікувати дані соціологічних досліджень щодо формування статики та динаміки населення. Оцінити та застосовувати демографічні показники у галузі охорони здоров’я. Розрахувати та оцінити загальні та спеціальні показники смертності.
  Внутрішньо-предметна інтеграція
  1. Показники здоров'я населення.
  2. . Демографічні показники (народжуваність, смертність, природній приріст). Методика розрахунку і аналіз демографічних показників.
  3. Організація роботи та структура закладів охорони здоров'я на різних рівнях надання медичної допомоги.
 
4. Оцінювати соціально-медичне значення рівнів смертності в країнах. Поняття депопуляції. Показник середньої тривалості життя як ключовий показник здоров’я. Аналізувати демографічну ситуацію і стратегічне планування розвитку охорони здоров’я. Розрахувати та оцінити загальні та спеціальні показники смертності.   Заповнити облікову медичну документацію з приводу смерті. Розрахувати загальний і спеціальні показники смертності. Вирішувати ситуаційні завдання.




Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 189 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...