Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальні методичні поради



Программа……………………………………………………. 4

Вопросы для подготовки к экзамену………………………. 10

Литература…………………………………………………… 13

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

Запорізький національний технічний університет

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

До контрольних робіт з дисципліни

“Кримінальний процес”

для студентів спеціальності 6.030402 “Правознавство” заочної форми навчання (6 - семестр)


Методичні рекомендації до контрольних робіт з дисципліни “Кримінальний порцес” для студентів заочної форми навчання спеціальності 6.030402 “Правознавство” (6 - семестр). – Запоріжжя: ЗНТУ, 2012. – с.__

Укладач: П.Г. Назаренко, к.ю.н., доцент

Рецензент: В.І. Сліпченко, к.ю.н., доцент

Затверджено

на засіданні кафедри

правознавства

Протокол № 1,

від 01 вересня 2012 р.


ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ПОРАДИ

Професіональна підготовка юристів забезпечується не тільки вивченням передбаченого навчальним планом комплексу дисциплін, але й написанням курсових та контрольних робіт, рефератів, наукових статей тощо.

Дисципліна «Кримінальний процес» відноситься до фундаментальних нормативних професійно-орієнтовних юридичних дисциплін і займає провідне місце в професійній підготовці працівників правоохоронних органів, адвокатів та юристів іншого профілю. Це покладає на студентів обов’язок з перших занять зосередити зусилля на засвоєння відповідних нормативно-правових актів, науково-теоретичних концепцій, категорій і понять.

Відповідно з навчальним планом студенти заочної форми навчання Запорізького національного технічного університету виконують контрольну роботу з дисципліни «Кримінальний процес». Вона являє собою своєрідну форму звіту про отримані теоретичні знання, є однією із важливих форм самостійної роботи студентів.

Контрольна робота запланована з метою перевірки теоретичних знань, придбання навичок та вмінь.

Неодмінною умовою успішного виконання контрольної роботи є попереднє вивчення програми дисципліни «Кримінальний процес».

На початку виконання контрольної роботи студенти повинні ознайомитись з цими рекомендаціями, а також з рекомендованою літературою. Дотримання рекомендацій допоможе студентові уникнути помилок, для виправлення яких необхідні додаткові зусилля і час.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 199 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...