Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Виступ студента



Студент готує тези свого виступу чи повний його текст, як правило, заздалегідь. Термін виступу на засіданні ДЕК встановлюється в межах 10-15 хвилин. Текст виступу включає:

- обґрунтування студентом актуальності обраної ним теми дипломної роботи;

- визначення предмета та меж дослідження;

- висвітлення найбільш важливих теоретичних і практичних проблем з теми дипломної роботи, визначення власної позиції щодо спірних питань;

- конкретні висновки, пропозиції та рекомендації щодо вдосконалення законодавства, поліпшення юридичної практики, подальших наукових досліджень з теми дипломної роботи тощо.

Текст дипломної роботи та виступ студента є підставою для попередніх висновків членів ДЕК щодо оцінки дипломної роботи, сумлінності та самостійності студента в роботі над обраною темою дослідження.

5.2. Запитання і відповіді.

Після виступу студент повинен відповісти на запитання, які можуть бути поставлені йому присутніми. Ставити запитання мають право голова (головуючий на засіданні) ДЕК та члени ДЕК, рецензент, а з дозволу голови (головуючого на засіданні) ДЕК - інші особи. Запитання повинні стосуватися змісту чи форми дипломної роботи, а також окремих положень, сформульованих студентом під час його виступу на засіданні ДЕК.

Відповіді на запитання мають бути короткими, аргументованими, чіткими та конкретними. Вони повинні показати рівень загальної юридичної грамотності студента та рівень його підготовки за обраною спеціалізацією.

Відповіді під час захисту дипломної роботи сприяють поглибленню висновків, які роблять члени ДЕК після виступу студента.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 205 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...