Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Змістовий модуль ІV



ПРАВО НА ЗАСОБИ ІНДИВІДУАЛІЗАЦІЇ.

ПРАВО НА ІНШІ ОБ’ЄКТИ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ

Тема 7. Право на засоби індивідуалізації учасників цивільного обороту, товарів і послуг.

Лекція 13. Система прав на засоби індивідуалізації. Правова охорона комерційних найменувань.

Поняття та система засобів індивідуалізації учасників цивільного обороту, товарів і послуг, її співвідношення з авторським та патентним правом. Особливості прав на засоби індивідуалізації.

Поняття та особливості охорони комерційних (фірмових) найменувань. Критерії охороноздатності комерційних найменувань. Суб’єкти прав на комерційні найменування. Зміст суб’єктивних прав на комерційне найменування. Припинення прав на комерційні найменування.

Лекція 14. Правова охорона торговельних марок

Поняття та види торговельних марок. Функції торговельних марок. Умови правової охорони позначень як торговельних марок. Правовий режим добре відомих торговельних марок.

Суб’єкти прав на торговельні марки. Особливості оформлення та подання заявки. Експертиза документації. Реєстрація позначення як торговельної марки. Права та обов’язки, що випливають із реєстрації торговельної марки. Захист прав на торговельну марку.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 212 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...