Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальні Положення. Виконання курсової роботи з дисципліни “економіка природокористування” є складовою частиною навчального процесу



Виконання курсової роботи з дисципліни “Економіка природокористування” є складовою частиною навчального процесу, яка спрямована на закріплення та поглиблення знань, отриманих студентами в процесі вивчення дисципліни, на формування вміння самостійно працювати зі спеціальною літературою і проводити аналіз опрацьованого матеріалу.

При виконанні роботи студент повинен вивчити літературні джерела і публікації, в яких розглядаються питання теми завдання роботи.

При виконанні роботи студент повинен показати вміння використовувати різні підходи і методи до розв’язання поставлених проблем, самостійно обґрунтовувати висновки на основі вивченої літератури. Варіант роботи обирається згідно з останніми двома цифрами студентського квітка. Вільний вибір варіанту не дозволяється.

У тексті роботи не дозволяється робити правки, закреслення, вставки, а також скорочувати слова і використовувати абревіатуру (крім загально прийнятих).

Курсова робота повинна бути літературно та технічно грамотно виконана і відповідати вимогам оформлення документації і звітів у сфері науки і техніки, які наведені у Стандарті ДСТУ 3 098-95. Якщо робота виконана з порушенням вимог цього Стандарту, вона не допускається до захисту. Згідно зі Стандартом робота повинна мати: титульний лист, план роботи, вступ, основний текст роботи, висновки, список використаних джерел, додатки, нумерацію сторінок.

Таблиці і рисунки необхідно виконувати відповідно до стандарту: мати нумерацію, назву, період часу, одиниці вимірювання, на графіках позначається масштаб. Текст роботи пишеться чітко від руки пастою чорного або синього кольору, або друкується на машинці чи комп’ютері. Сторінки нумеруються в правому верхньому кутку кожної сторінки. Після тексту роботи перед списком літератури студент ставить свій власний підпис і дату виконання роботи.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 255 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...