Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Частина



ОХОРОНА ПРАЦІ ТА ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ ДЛЯ ПЕРУКАРЕНЬ

В даній частині необхідно надати інформацію стосовно техніки безпеки та охорони праці в перукарнях, враховуючи знання, що були отримані під час вивчення дисциплін «Гігієна і санітарія», «Охорона праці», «БЖД» і маючи приклад конкретної перукарні. Де студент проходив переддипломну практику. Обсяг – 18-20 аркушів.

4.1 Загальна характеристика підприємств з надання перукарських послуг

В цій главі необхідно дати стислу характеристику підприємствам або конкретному підприємству де студент проходив переддипломну практику, що надають перукарські послуги та виготовляють постижні вироби:

- їх мета та задачі;

- розподіл по категоріям;

- перелік видів послуг, що надаються населенню;

- вимоги до працівників перукарні (салону) (обсяг – 4 аркуші). Застосовують знання з предметів «Проектування та обладнання», «Технологія перукарських робіт».

4.2 Вимоги до приміщення, обладнання та робочого місця перукаря

В даній главі необхідно надати інформацію стосовно основних вимог до приміщень, в яких виконуються перукарські роботи; за якими якостями і в якому порядку обладнують робоче місце перукаря. (обсяг – 3-4 аркуші)

4.3 Електробезпека перукарні

Використання електроенергії з безпечними величинами напруги; захист від доторкання частин обладнання, що знаходяться під напругою; захист від ураження електричним током від доторкання до металевих частин обладнання та електроінструменту; захист від перевантаження лінії. Техніка безпеки при роботі з електроінструментом.

(обсяг – 4 аркуші)





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 621 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...